Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 februari 2013

iOS 6.1.1 verhelpt o.a. problemen met 3G

Snelle service van Apple, na slechts 1 beta is gisteravond in allerijl iOS 6.1.1 beschikbaar gesteld. De update is alleen voor de iPhone 4S en moet veelgehoorde problemen met het 3G bereik van het apparaat oplossen. De update is slechts 23mb groot en kan over the air gedownload worden, tenzij je een jailbreak hebt.

Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat diverse Europese providers een update naar iOS 6.1 afraadden ivm de eerder genoemde problemen met het bereik en 3G. Dit zijn overigens niet de enige problemen die 6.1 heeft, eerder berichtten wij al over problemen met Exchange mail.

Of de problemen met Exchange ook opgelost zijn is onduidelijk, gezien de grootte van de update lijkt ons dit niet waarschijnlijk. Er is wel goed nieuws voor jailbreakers, evad3rs laat via twitter weten dat er een update voor Evasi0n is die iOS 6.1.1 kan jailbreaken.

Jailbreakers wordt overigens afgeraden om de update over the air te installeren. Via iTunes updaten naar iOS 6.1.1 en daarna opnieuw jailbreaken is wat door evad3rs wordt aangeraden.

Reageer op artikel:
iOS 6.1.1 verhelpt o.a. problemen met 3G
Sluiten