iOS 6.1.1 verhelpt o.a. problemen met 3G

11 reacties

Snelle service van Apple, na slechts 1 beta is gisteravond in allerijl iOS 6.1.1 beschikbaar gesteld. De update is alleen voor de iPhone 4S en moet veelgehoorde problemen met het 3G bereik van het apparaat oplossen. De update is slechts 23mb groot en kan over the air gedownload worden, tenzij je een jailbreak hebt.

Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat diverse Europese providers een update naar iOS 6.1 afraadden ivm de eerder genoemde problemen met het bereik en 3G. Dit zijn overigens niet de enige problemen die 6.1 heeft, eerder berichtten wij al over problemen met Exchange mail.

Of de problemen met Exchange ook opgelost zijn is onduidelijk, gezien de grootte van de update lijkt ons dit niet waarschijnlijk. Er is wel goed nieuws voor jailbreakers, evad3rs laat via twitter weten dat er een update voor Evasi0n is die iOS 6.1.1 kan jailbreaken.

Jailbreakers wordt overigens afgeraden om de update over the air te installeren. Via iTunes updaten naar iOS 6.1.1 en daarna opnieuw jailbreaken is wat door evad3rs wordt aangeraden.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Vaarkamp

  Erg late post OMT erg laat!

 • Profielfoto
  DaveFlash

  hmm, alleen voor de 4S?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  @DaveFlash, alleen de 4S heeft de genoemde problemen met ontvangst en 3G. Vandaar dat deze update alleen voor de 4S is. Op andere modellen iPhones heb je als het goed is geen last van de bug die deze update fixt.

 • Profielfoto
  iRoyco

  hoop dat ze ook wat aan de nieuwe optie “accu leeg in een paar uur”gaan doen, sinds de update kan ik met 20% en 0 apps open niet eens 8 uren slapen en dan nog de wekker krijgen. Hij valt gewoon in de nacht uit, voorheen kon ik met 10% rustig gaan slapen en ’s ochtends eens de stekker erin.

 • Profielfoto
  Frank1964

  iPhone 5 geeft aan dat de 6.1 versie up to date is, dus blijkbaar alleen voor 4s

 • Profielfoto
  Koetjesreep

  Zeer laat, en onvolledige titel.
  @hierboven, dat staat al in het artikel spuit 11.

 • Profielfoto
  iClan

  Bij de iPhone 5 heb ik óók opeens dat een gesprek wegvalt na de update van 6.1

 • Profielfoto
  zepkleiker

  Ik weet niet waarom ik erin geïnteresseerd zou moeten zijn dat sommige mensen dit artikel te laat vinden.

 • Profielfoto
  mymac

  Ja het is zó laat, dit kan echt niet! *Zucht*… Niet iedereen zit op 100 Apple gerelateerde websites 24/7 te cmd + R’en hè. Zijn er doden gevallen nu ze pas zoveel later van 6.1.1 hebben gehoord via OMT?

 • Profielfoto
  JTD

  Hey, dat wist ik nog niet. Heb m’n 4s maar meteen geüpdatet. Dank OMT voor de berichtgeving!
  Kennelijk ietwat laat volgens sommige fanboys die alleen maar nieuws lezen over Apple, maar die weten daardoor waarschijnlijk niet dat Amhali en Kaandorp naar RTL4 gaan…

 • Profielfoto
  koen

  En vergeet niet dat Geth Saaikema er ook mee stopt.