Evasi0n-jailbreaktool 1.5 update uitgebracht

7 reacties

De ontwikkelaars van team Evad3rs zitten niet stil, vorige week waren ze al razendsnel met het uitbrengen van een update die iOS 6.1.2 jailbreakable maakt. Ook dit weekend zijn er verbeteringen aangebracht in jailbreaktool Evasi0n. Gisteren is versie 1.5 uitgebracht.

In de changelog valt onder andere te lezen dat versie 1.5 van Evasi0n ervoor zorgt dat gejailbreakte iDevices aanzienlijk sneller opstarten, ook is de Cydia packagelist geüpdatet. Mocht je last hebben van niet werkende packages in Cydia, dan zal deze update dit verhelpen. Via de website Evasi0n.com is de update te downloaden.

Als er al een Evasi0n-jailbreak aanwezig is op het toetsel kan de update geïnstalleerd worden zonder dat opnieuw jailbreaken nodig is. Via Cydia hoeven alleen de reeds geïnstalleerde pakketten bijgewerkt te worden. Na het openen van Cydia zijn updates zichtbaar in het tabblad ‘wijzigingen’ of ‘changes’. Het wordt aangeraden om na de update het iOS-apparaat opnieuw op te starten.

De versienummering van de jailbreak-tools in Cydia komt niet overeen met de versienummering van de Evasi0n-tool. Het is mogelijk dat in Cydia een ander versienummer dan 1.5 zichtbaar is.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  murdock1

  Het is erg dat je u eigen toestel moet kraken om er meer met te kunnen.

 • Profielfoto
  Arnold Copier

  Had dan een Samsung gekocht!

 • Profielfoto
  Boike12

  Had dan een Samsung gekocht!

  Helemaal mee eens! Dan heb je genoeg om te verbeteren…

 • Profielfoto
  murdock1

  Daarmee dat de meeste een jailbreak doen,zo tevreden zijn ze.

 • Profielfoto
  jackybe67

  @murdock1

  waar haal je die onzin….de meeste jailbreaken dus duidelijk niet.

 • Profielfoto
  bestbier

  Ik heb de jailbreak net geupdate maar merk er niets van.:-)

 • Profielfoto
  bestbier

  Correctie. Cydia zélf is nu bloedsnel geworden!!!