Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 februari 2013

De troosteloze aanblik van verlaten Macs

Een oprukkend fenomeen is ‘Urban Exploring’, dit is het verkennen en fotograferen van verboden en verlaten plaatsen. Verlaten fabriekshallen, ondergrondse tunnels en verlaten pretparken kunnen een doel zijn voor ‘urbexers’. Veel van de tijdens het Urban Exploring gemaakte foto’s worden online gezet.

Op deze verlaten plaatsen worden ook wel eens Apple producten aangetroffen. Macworld.com verzamelde foto’s van ‘Abandoned Apples’ die urban explorers aantroffen. Er komen prachtige foto’s voorbij van soms échte Apple klassiekers. We wilde je deze niet onthouden. 

Een ongeschreven regel die urban explorers hanteren is “Take nothing but pictures, leave nothing but footprints”. De Apple-apparatuur op de foto’s zal voorlopig dus blijven staan waar deze staat.

Mocht je meer willen weten over urban exploring in het algemeen, dan kan je terecht op sites als Forgotten Secrets en VerbodenToegang.eu.

Reageer op artikel:
De troosteloze aanblik van verlaten Macs
Sluiten