Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 27 februari 2013

Apple Store onaangekondigd offline [update]

Momenteel prijkt de mededeling “Heel even geduld, we zijn de Apple Store aan het bijwerken dus we vragen heel even je geduld” op de voorpagina van de Online Apple Store. Voor zover wij hebben kunnen nagaan is de store sinds 06:00u down. Zien we straks een leuke verrassing, of is het gewoon onderhoud?

Het lijkt erop dat Apple de store niet offline hoeft te halen om kleine aanpassingen te doen. De store bleef online toen vorige week de hardware en prijzen van MacBooks aangepast werden. Dit laat zien dat Apple wel in is voor een onaangekondigde verrassing, maar spreekt het feit dat daarvoor de store down moet weer tegen. Wat denk jij?


Op ons forum volgen Apple-fans al sinds 2004 de status van de online Apple-store. Meestal staat er iets te gebeuren als deze offline is. Het grote “Applestore gesloten / niet bereikbaar” topic! is inmiddels 106 pagina’s lang en geeft een mooi inkijkje in de historie van de online store.

Update 09:11 Diverse gebruikers melden vandaag nieuwe voorwaarden van iTunes te moeten accepteren. Apple geeft aan dat in deze nieuwe voorwaarden “Melding is gemaakt van het feit dat het mogelijk is om een nieuw type eerder aangeschafte content tevens te downloaden op bepaalde andere computers of apparaten”.  Het is ons onduidelijk of dit gerelateerd is aan mogelijke aanpassingen in de online store.

Update 12:30 De store is weer online. Er lijken geen nieuwe of veranderde producten aanwezig in de store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Store onaangekondigd offline [update]
Sluiten