Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 februari 2013

Alicia Keys verkoopt haar ziel aan BlackBerry, haar hart aan Apple

Steeds vaker worden wereldsterren ingezet om nieuwe high-tech producten aan de man te brengen. Steeds vaker gaat dit ook fout. Oprah Winfrey tweette vorig jaar vanaf haar iPad hoe geweldig ze de Surface tablet vond. Achteraf verklaarde ze dat ze wel moest, voor de Surface was nog geen officiële twitterapp beschikbaar.

Hitzangeres Alicia Keys maakt een vergelijkbare blunder. Twee weken nadat ze Global Creative Director van BlackBerry is geworden en beloofde echt alleen de BlackBerry Z10 te gebruiken heeft The Verge de eerste tweet vanaf haar iPhone alweer gespot.

Gisteravond tweette Keys een songtekst uit een nummer van rapper Drake. Tot zover niets ongewoons, totdat bleek dat ze deze tweet verzonden had met de Twitter for iPhone app. Toen dit opgemerkt werd verwijderde de Girl On Fire zangeres haar tweet en stelde dat ze gehacked was. Erg geloofwaardig vinden wij dat niet.

Zou mrs. Keys haar BlackBerry inmiddels weer aan de wilgen hebben gehangen en terug zijn bij haar vertrouwde iPhone? Haar laatste twee tweets zijn via twitter.com en niet via de Twitter for BlackBerry app verzonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alicia Keys verkoopt haar ziel aan BlackBerry, haar hart aan Apple
Sluiten