Alicia Keys verkoopt haar ziel aan BlackBerry, haar hart aan Apple

17 reacties

Steeds vaker worden wereldsterren ingezet om nieuwe high-tech producten aan de man te brengen. Steeds vaker gaat dit ook fout. Oprah Winfrey tweette vorig jaar vanaf haar iPad hoe geweldig ze de Surface tablet vond. Achteraf verklaarde ze dat ze wel moest, voor de Surface was nog geen officiële twitterapp beschikbaar.

Hitzangeres Alicia Keys maakt een vergelijkbare blunder. Twee weken nadat ze Global Creative Director van BlackBerry is geworden en beloofde echt alleen de BlackBerry Z10 te gebruiken heeft The Verge de eerste tweet vanaf haar iPhone alweer gespot.

Gisteravond tweette Keys een songtekst uit een nummer van rapper Drake. Tot zover niets ongewoons, totdat bleek dat ze deze tweet verzonden had met de Twitter for iPhone app. Toen dit opgemerkt werd verwijderde de Girl On Fire zangeres haar tweet en stelde dat ze gehacked was. Erg geloofwaardig vinden wij dat niet.

Zou mrs. Keys haar BlackBerry inmiddels weer aan de wilgen hebben gehangen en terug zijn bij haar vertrouwde iPhone? Haar laatste twee tweets zijn via twitter.com en niet via de Twitter for BlackBerry app verzonden.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  DaveFlash

  Twitter.com of wel de mobiele website dus!

 • Profielfoto
  Hermanko

  Laat ik nou niet weten wie Alice Keys is en dat dit roddel bericht nauwelijks iets met Apple heeft.

 • Profielfoto
  Tjaarsveld

  blackberry is slecht dus

 • Profielfoto
  Arthur345

  This girl is on fireeee

 • Profielfoto
  THX-1138

  Raymon is nog niet eens warmgelopen of hij weet het pulpgehalte op OMT tot ongekende hoogte te stuwen!! Ik zeg: ga zo door!

 • Profielfoto
  rdesign

  @Hermanko Wees blij dat je haar niet kent. Je trommelvliezen zijn je dankbaar.

 • Profielfoto
  makasa

  kan me daar niet druk om maken wat zij gebruikt.

 • Profielfoto
  strigoi

  Zie je nou wel, ik heb het altijd geweten! she’s still one of us

 • Profielfoto
  CorMac

  @rdesign: omdat het jou smaak niet is wilt het niet zeggen dat ze niet kan zingen…

  En net zoals makasa kan ik mijdaar ook niet druk over maken …

 • Profielfoto
  GrannySmith

  Gaaaaaaaaaaap.

  Voor dit soort gezeik bezoek ik OMT dus niet.

  Next.

 • Profielfoto
  slewes

  @rdesign wat een onzin. Ze is een van de weinige artiesten die nog echt muziek maakt en echt kan zingen, of je van het genre houd is een tweede. Je luistert zeker liever naar een dj….

 • Profielfoto
  Wolfii82

  Alicia Keys is in mijn ogen een geweldige zangeres. Iedereen heeft gelukkig een eigen mening, maar je kunt nou niet zeggen dat ze niet kan zingen.
  De muziek bevalt je misschien niet, maar dat is wat anders!

 • Profielfoto
  essiw

  Sorry maar dit is echt geen, maar dan ook geen nieuws… wat boeit het in hemelsnaam of beroemde personen een tweet sturen van een ander apparaat dan dat ze zeggen wat ze gebruiken… als het nou bill gates is, dan is het ten minste nog een klein beetje nieuws…

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Vanaf donderdag presenteer ik dit soort ‘non nieuws’ zoals enkelen het hier noemen met een moeilijke Albert Verlinde bril op ook in OMT Live. Dit onder de noemer “OMT Boulevard”.
  .
  Neehoor, grapje:) Goodnight!

 • Profielfoto
  iPredict

  Je zal maar een bedrijf toevertrouwen voor altijd hun rotproduct te moeten gebruiken (puur omdat je bekend bent) terwijl je liever Apple producten wil gebruiken.

  Ik had in haar plaats met trots verteld hoe graag ik een iPhone gebruik, en zou me niet laten commanderen door bedrijven die hun markt aan het verliezen zijn.

 • Profielfoto
  essiw

  @raymon, een nieuwe rubriek;)

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Zelfs IK ken Alicia Keys…! En natuurlijk heeft dit nieuws met Apple te maken, omdat de dame bij de presentatie van de kersverse Blackberry 10 niet alleen als een soort showbiz ambassador op het podium zat bij de Blackberry presentatie, maar zelfs als Creative Director voor Blackberry zou gaan werken. Een soort CEO-tje dus. En dat is geen kattenpis… En als ze dan al zo snel “betrapt” wordt op het gebruik van een iPhone, dan is dat nieuws. Niet wereldschokkend, wel smeuïg. Rest mij nog te melden dat Alicia in 2006 heel leuk samen live gezongen heeft met David Bowie/ Zo ken ik haar dan weer, snap je:)

  http://www.youtube.com/watch?v=vq6mKkdIoQA

  PS: de cameraman (of vrouw) was er een beetje ondersteboven van.
  PS2: welke telefoon David Bowie dan weer gebruikt, weet zelfs IK niet. Het lijkt mij een iPhone, maar zeker weten doe ik het niet.