Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 januari 2013

Voormalig Windows-baas probeert iPhone

Vriend en vijand waren verbaasd toen in november van vorig jaar bekend werd dat Steven Sinofsky opstapte bij Microsoft. Hij leidde het Windows-team en was daarmee een van de belangrijkste mensen binnen het bedrijf. Waarom hij besloot te vertrekken is nooit helemaal duidelijk geworden. Wel blijkt dat Steven volop geniet van zijn nieuwe vrijheid: hij tweet nu vanaf zijn iPhone!

Via zijn privé-account @stevesi heeft Steven op 4 en 11 januari getweet met de Twitter-app op de iPhone. Een volledige switch naar iOS bleek een stap te ver want er zijn ook nog tweets gevonden die vanaf een Microsoft Surface zijn verstuurd. Maar wat was er dan wel aan de hand?

Het antwoord kwam al snel van Sinofsky zelf. In een reactie (uiteraard via Twitter) liet hij weten alle modellen iPhone en iPad in bezit te hebben. Van een heimelijk fanboyschap is echter geen sprake. Hij probeert gewoon continue andere telefoons om te weten waar andere bedrijven mee bezig zijn.

Oh, als je je afvraagt of Scott Forstall al een Samsung Galaxy met Android geprobeerd heeft sinds hij in ongenade is gevallen bij Apple… Wij hebben geen idee. Drie jaar nadat hij op Twitter kwam wachten we nog steeds op zijn eerste tweet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voormalig Windows-baas probeert iPhone
Sluiten