Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 januari 2013

Upcycling: een iMac als poezenmand

Een tip voor alle OMT’ers die nog een eerste generatie (brommer-helm-vormige) iMac én een kat bezitten. Door de ingewanden van de computer te verwijderen, een poetsdoek te hanteren én een kussentje te fabriceren, tover je het oude powerhouse in een handomdraai om in een comfortabele poezenmand.

Ben je hier te lui voor of heb je je iMac inmiddels voor 5 euro verpatst op een of andere vrijmarkt, dan biedt het Amerikaanse Atomic Attic uitkomst. Deze webwinkel in vintage, handgemaakte en ‘upcycled’ producten, biedt iMac-poezenmanden aan in drie kleuren: blauw, wit en paars. Ze kosten inclusief een fleurig en wasbaar kussentje  € 98,43 + verzendkosten.

Deze katachtige hebben we in Mac OS X nog niet voorbij zien komen.
Om te voorkomen dat het een schommelbedje wordt, is het binnenwerk van de speakertjes van binnen naar buiten verhuisd.

Dank aan Sacha voor de tip.

Reageer op artikel:
Upcycling: een iMac als poezenmand
Sluiten