Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 3 januari 2013

Resultaten Apple Q1 2013 op 23 januari

Wie heeft er zin in cijfertjes? Op 23 januari aanstaande maakt Apple de financiële resultaten voor het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2013 bekend. Dit is doorgaans het beste kwartaal van Apple in het jaar, omdat ook de kerstdagen hierin vallen.

Wederom wordt verwacht dat Apple records aan diggelen gaat gooien met het bekendmaken van de nieuwe cijfers. In hetzelfde kwartaal vorig jaar werden 37.04 miljoen iPhones en 15.43 miljoen iPads verkocht. Het is interessant om te zien welke modellen dit jaar de boventoon zullen voeren. Hoe heeft de iPhone 5 gepresteerd? Heeft de iPad mini een stuk marktaandeel van zijn grote broer wegggesnoept? En hoe staat het eigenlijk met de Mac-verkopen? Dat alles en meer over een kleine drie weken.

OMT doet uitgebreid verslag van de bekendmaking van de kwartaalcijfers. Hoogst waarschijnlijk zullen Peter Oppenheimer (CFO) en Tim Cook (CEO) zelf aanwezig zijn tijdens de conference call. Later zal de opname van de call ook toegankelijk zijn voor het publiek.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Resultaten Apple Q1 2013 op 23 januari
Sluiten