Redactie
Redactie Nieuws 31 januari 2013

OMT op Macworld/iWorld 2013

De MacWorld/iWorld Expo 2013 is officieel begonnen. Apple-gebruikers uit de hele wereld komen naar het Moscone West Center in San Francisco voor drie dagen aan workshops, panel discussies, presentaties en een beursvloer vol gadgets en accessoires.

Voorheen stond Apple’s keynote op MacWorld in het middenpunt van de belangstelling maar die gloriedagen zijn verdwenen nadat Apple in 2010 definitief vertrok als deelnemer aan het evenement. In dat jaar was OMT’s volledige podcastteam voor het laatst in San Francisco om MacWorld te verslaan. Dit jaar zijn we echter weer terug, zij het in een bescheidener samenstelling.

Koen is namens OMT op dit moment in San Francisco en zal het evenement verslaan in een reeks artikelen én een videoverslag. Naast een uitgebreide rondzwerving over de beursvloer staat onder andere het volgende op het programma: een sessie waarin Ashton Kutcher vertelt hoe het is om Steve Jobs te spelen, een paneldiscussie over de huidige staat van Apple met bloggers als John Gruber en Jason Snell, het iPhone-filmfestival en een gesprek met Paul Kent, de man achter de MacWorld/iWorld Expo.

Kortom, alles wat je wilt of moet weten over hét Apple-evenement van het jaar lees en zie je op One More Thing.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT op Macworld/iWorld 2013
Sluiten