Nieuwe iPhone 5-commercial: ‘Dream’

14 reacties

Do Not Disturb staat centraal in de laatste commercial voor de iPhone 5, de feature die ervoor zorgt dat je kamer ’s nachts niet baadt in het licht van het scherm van je iPhone na het ontvangen van een berichtje. De zusters Williams hebben zich weten te strikken voor de nieuwe advertentie en lenen zich voor een episch potje tafeltennis. Helaas genoeg voor Apple komt deze advertentie een dag nadat bekend werd dat Do Not Disturb diens functie misschien wel iets te letterlijk nam tijdens de jaarwisseling.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eLJN_d2sVjk

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  @Mathijss95

  Leuk alleen dat die functie de laatste dagen heeft gezorgd dat ik er een extra wekker naast moet zetten…

 • Profielfoto
  Rickje

  1 Dag geleden de niet-storen bug gehad om vervolgens met een commercial het product te promoten. Juist.

 • Profielfoto
  PDAHazzard

  Het is ook nog niet opgelost. :-/

 • Profielfoto
  knekkie

  Wie weet is het allemaal wel onderdeel van de do not disturb marketing campagne.

 • Profielfoto
  Beertjeman

  @Mathijss95
  Met de functie DND aan werkt je wekker wel gewoon.

 • Profielfoto
  binaries4me

  Vandaag op 3 apparaten met de hand uit moeten zetten. Ik denk dat Tim nog slaapt haha. Iets te veel champagne. Deze commerciƫle is snel weer verdwenen denk ik.

 • Profielfoto
  Thomas18NL

  @Mathijss95,

  Gast, waar ben jij mee bezig?
  Weet je echt niet hoe het werkt en ga je dan maar dom lopen typen?

 • Profielfoto
  Sandermrt

  Waarom is jullie nieuws altijd zo vertraagd? De dream reclame stond gister al op de usa apple site…

 • Profielfoto
  @Mathijss95

  @Beertjeman en @Thomas18NL
  Het feit dat ik vanmorgen geen wekker hoorde, terwijl deze volgens iOS duidelijk aanstond, er er om 9.00 nog steeds een maantje stond op mijn iPod touch 5. Dat leek mij een rede om er een verband tussen te leggen. Blijkbaar klopt dat niet.

 • Profielfoto
  Bman

  OMT is mijn favoriete Apple-site, maar ik vind het jamer dat het nieuws altijd (idd) wat aan de laten kant is…

 • Profielfoto
  Freddy Sunder

  Op het gevaar af dat ik hier word versleten als wereldvreemd: ik schuim niet alle Apple nieuwssites af (ik hou het bij OMT) en vind het zeer vervelend als reacties op topics worden onderbroken door mensen die menen te moeten laten weten dat het oud nieuws is.
  Dat is alsof ik de krant zou kopen (stel je voor!) en terwijl ik zit te lezen komen tientallen voorbijgangers mij onderbreken om te zeggen dat ze het nieuws uit de krant de dag ervoor al op het internet hebben gelezen.

 • Profielfoto
  Double_UK

  Freddy Sunder: + + + + + + + +

  Ik erger me ook kapot aan die mensen die zelf met geen enkel nieuwtje op de proppen komen maar alleen hard lopen te mekkeren dat ze iets al ergens anders hebben gelezen.

  ‘Begin dan zelf een (gratis) nieuwssite’, denk ik dan altijd maar.

 • Profielfoto
  iMacDonalds

  @Double_UK
  ik denk dat een news site altijd GRATIS moet zijn..

  @filmpie
  Misschien leuk als ze hetzelfde idee doen maar dan met een natte droom. Zo een droom als in het filmpje vind ik niet zo spectaculair.

 • Profielfoto
  alexjeee

  @Double_UK
  ik denk dat een news site altijd GRATIS moet zijn..

  @filmpie
  Misschien leuk als ze hetzelfde idee doen maar dan met een natte droom. Zo een droom als in het filmpje vind ik niet zo spectaculair.

  ze houden het inderdaad wel erg netjes met deze reclame, maar goed dat zijn we gewend van Apple;)