Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 23 januari 2013

Media Markt: korting op Mac, niet op iPad

Mocht je hard aan het sparen zijn voor een nieuwe Mac maar het benodigde bedrag nog nét niet bij elkaar hebben, dan bof je! Vanaf vandaag tot en met zaterdag kun je bij Media Markt terecht voor BTW korting. Op vrijwel het gehele assortiment van de electronicagigant gaat 21% van de prijs af, ook van alle Mac-modellen en dat scheelt behoorlijk. Bij een MacBook Air scheelft dat zo’n 188 tot 275 euro. Een Retina MacBook Pro koop je voor 309 tot 510 euro minder en bij de aanschaf van een Mac mini krijg je 113 tot 148 euro korting.

De actie van Media Markt geldt helaas niet voor alles waar een Apple-logo op prijkt. iPads zijn uitgesloten van de BTW-korting. Ook alle accessoires en software doen niet mee.

Is de kooplust bij jou opgewekt door de BTW-actie, maar heb je geen Media Markt in de buurt zitten? Treur niet, je kunt ook online bestellen. Mocht je principiële bezwaren hebben tegen de Duitse winkelketen en diens schreeuwerige reclamespotjes, weet dan dat concurrent BCC dezelfde kortingen geeft, al zul je er eerst om moeten vragen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Media Markt: korting op Mac, niet op iPad
Sluiten