Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 8 januari 2013

Kapotte iPhone evenveel waard als werkende Galaxy

Buiten de grote electronica-giganten is de CES in Las Vegas ook dé plek waar dienstverlenende bedrijven uit de zelfde sector zich presenteren. Een van die bedrijven is Gazelle. Deze club koopt gebruikte smartphones in, kapot of werkend. Op CES heeft het bedrijf een stand gebouwd waarin de waarde per toestel te zien is. Wat blijkt? kapotte iPhones leveren net zoveel op als goedwerkende toestellen van concurrerende merken.

Gazelle betaalt ongeveer 100 dollar voor een iPhone 4S waarvan het scherm verbrijzeld is. Dat is evenveel als je krijgt voor een zo-goed-als-nieuw uitziende Galaxy S II, een Galaxy Nexus (beide van Samsung) of een Blackberry Torch 9810. Een 4S in werkende conditie levert twee keer zoveel op.

Veel heb je er niet aan, maar het blijft een leuk feitje voor aan de borreltafel.

Reageer op artikel:
Kapotte iPhone evenveel waard als werkende Galaxy
Sluiten