Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 3 januari 2013

Instagrammen met je ogen dicht

Afgaand op de kwaliteit van sommige foto’s zal het volgende je wellicht niet verbazen, maar het is nu officieel: om te Instagrammen hoef je niet te kunnen zien. Dat bewijst ene Tommy Edison. Hij is volledig blind maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn leven te documenteren in Instagram-foto’s.

In een filmpje legt Tommy uit hoe je met behulp van de in iOS-ingebouwde toegankelijkheidsfuncties voor blinden en slechtzienden vrijwel alle functies op een iPhone kunt bedienen, inclusief apps als Instagram. Het duurt allemaal wel wat langer, maar het resultaat is precies hetzelfde als bij reguliere Instagrammers: zeer middelmatige foto’s.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Instagrammen met je ogen dicht
Sluiten