Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 7 januari 2013

Inbreker steelt iPads bij Microsoft

Tijdens de kerstdagen is er ingebroken in een researchkantoor van Microsoft in Mountain View, California, Dat meldt de lokale krant Daily Post. Het goede nieuws voor Microsoft is dat er geen geheime Surface-prototypes of andere dure hard- of software van eigen hand is ontvreemd… Wel balen dat er vier iPads weg zijn.

De inbreker heeft twee iPad 2’s, twee iPad 3’s en een iPad 4 ontvreemd uit het Microsoft-kantoor. De tablets hadden een gezamenlijke waarde van ongeveer 3700 dollar. De politie zegt geen sporen van braak gevonden te hebben en er zijn nog geen verdachten. Alleen medewerkers met een keycard hebben toegang tot het pand en er zou camerabewaking zijn. De hoop is daarom nog niet opgegeven dat de iPad-dief in de kraag gevat wordt.

Natuurlijk rest de vraag wat al die rondslingerende iPad’s doen op een onderzoeksafdeling van Microsoft. Het feit dat het om verschillende generaties gaat doet vermoeden dat er software mee getest wordt. Er gaan al langer geruchten dat Microsoft binnenkort uitkomt met een iOS-versie van Word, Excel en Powerpoint.

Of zou Microsoft toch andere plannen hebben gehad met de iPad’s… wat denk jij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inbreker steelt iPads bij Microsoft
Sluiten