Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 15 januari 2013

Goede voornemens beginnen in de Apple Store

Is het je ook opgevallen dat het de laatste weken opeens veel drukker is op je sportschool of dat de reclameblokken opeens volzitten met nicotinepleistercommercials? De verklaring laat zich raden: een nieuw jaar betekent nieuwe (goede) voornemens. De Apple Store in Amsterdam draagt er graag zijn steentje aan bij en heeft daarom twee evenementen om in shape te blijven met een beetje hulp van je iPhone.

Aanstaande zaterdag 19 januari komt Ellery van Nike naar de Apple Store om te vertellen over de Nike+ Running-App voor de iPhone en de accessoires die ermee werken, zoals de Nike+ iPod Sensor of een hartslagmeter. Wellicht krijgt zelfs de Fuelband wat aandacht, al is deze (nog) niet bij Apple te koop. Verfent hardloper Roland is ook aanwezig. Hij zal vertellen hoe hij de app en accessoires van Nike gebruikt bij zijn trainingen. Om erbij te zijn hoef je maar één ding te doen: aanstaande zaterdag aanwezig te zijn in de Apple Store van 14 tot 15 uur, inschrijven is niet nodig.

Realiseer jouw goede voornemen met de Nike+ Running-app

Breng je hardloopsessies in kaart, houd je vooruitgang bij en blijf gemotiveerd om je doelen te halen. Met deze app slaagt je goede voornemen zeker. Ellery van EKIN en Roland, gebruiker van de app en fervent hardloper, zijn in onze winkel om jou uitleg te geven over de Nike+ Running-app en de bijbehorende accessoires. Kortom, een fit 2013 begint deze middag, dus mis het niet.

Een week later, op zaterdag 26 januari is het de beurt aan Withings, makers van de WiFi Body Scale. Deze weegschaal kan je niet alleen vertellen hoeveel je weegt maar ook je spiermassa, vetmassa en en IMC (whatever that may be). Al deze informatie wordt via WiFi doorgestuurd naar een app op je iPhone of iPad. Deze app werkt ook met de bloeddrukmeter van Withings. Van 14 tot 15 uur vertelt een medewerker van het bedrijf je alles over de accessoires en de app. Daarnaast vertelt een enthousiaste gebruiker over zijn ervaringen.

Zorg goed voor jezelf en blijf gezond met de Withings Health Companion

Met de gratis Withings-app kun je gemakkelijk gezondheids- en fitnessdata bekijken, zoals gewicht, lichaamsvet, BMI, bloeddruk en hartslag. Haal het maximale uit deze app door ‘m te combineren met de speciale Withings WiFi-weegschaal of de bloeddrukmeter. Kom naar de Apple Store en maak kennis met een medewerker van Withings en iemand die deze app dagelijks gebruikt. Zij zullen je laten zien hoe je je gezondheid kunt meten, bijhouden en tonen op je iPhone, iPad of iPod touch.
Kortom, als je je hebt voorgenomen om dit jaar wat kilo’s kwijt te raken dan heb je nu een goed excuus om de komende zaterdagen langs te gaan bij de Apple Store in Amsterdam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goede voornemens beginnen in de Apple Store
Sluiten