Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 10 januari 2013
Leestijd: 0 minuten

Firmware-update MacBook Air verhelpt HDMI-probleem

Apple heeft een firmware-update uitgebracht voor de meest recente generatie 11- en 13-inch MacBook Air. De modellen, die in juni 2012 uitkwamen, bleken soms verkeerde kleuren of storing weer te geven op aangesloten HDMI-schermen. Daarbij hadden sommige gebruikers problemen bij het opstarten in Windows onder Bootcamp en vastlopers bij het aansluiten of afkoppelen van Thunderbolt-accessoires. Al deze problemen moeten verholpen zijn met firmware-update 2.6.

De update is alleen bedoelt voor de mid-2012 versies van de MacBook Air. Gebruikers worden er automatisch op geattendeerd via de software-updater in de Mac App Store. Daarnaast kan de firmware-update gedownload worden via Apple’s ondersteuningspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Firmware-update MacBook Air verhelpt HDMI-probleem
Sluiten