Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 4 januari 2013

Film ‘jOBS’ krijgt premiere in april 2013

De film over Steve Jobs met Ashton Kutcher in de hoofdrol, jOBS getiteld, zal in april dit jaar zijn debuut maken op het Sundance filmfestival. Hoogst waarschijnlijk zal een internationale release niet lang daarna volgen, hoewel een Nederlandse datum nog niet is aangekondigd.

De film zal niet het hele leven van Jobs documenteren, maar focust zich specifiek op de periode 1971-2000, in de periode van Apple voordat de iPod werd gepresenteerd. De filmcrew kreeg toegang tot een groot aantal historische locaties, zoals de garage waaruit Apple is begonnen. De film is geregiseerd door Joshua Michael Stern en Inferno Entertainment zal de internationale release verzorgen.

Ondertussen is er ook een andere film over Steve Jobs in de maak, deze is gebaseerd op de biografie van Walter Isaacson. Aaron Sorkin (The Social Network, The Newsroom) verzorgt het script en Sony overziet de productie. Het is nog niet bekend wanneer deze film gaat verschijnen

Reageer op artikel:
Film ‘jOBS’ krijgt premiere in april 2013
Sluiten