Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 januari 2013

De nieuwe iPad, up close and personal?

9to5Mac heeft foto’s gepubliceerd van behuizing die verdacht veel op een iPad mini lijkt… maar dan groter. Op de foto is de iPad-behuizing te zien naast een iPad mini. Beide hebben dezelfde vorm en zwarte kleur van de huidige iPad mini. De foto’s zijn verkregen van een Chinese accessoire-maker die beweert dat het om prototype-onderdelen gaat voor de volgende generatie iPad.

Buiten de nieuwe op-de-iPad mini-gestoelde vorm valt er weinig opvallends te ontdekken op de foto’s. Het enige wat opvalt is dat de behuizing van de reguliere iPad nauwelijks tot niet dikker lijkt dan die van de iPad mini terwijl de huidige iPad nog 2,2 millimeter dikker dan de mini is.

 

Er gaan al langer geruchten rond over de volgende generatie iPad. Volgens bronnen zou deze pas gepland staan voor oktober van dit jaar. Tegelijkertijd gaan er geruchten dat Apple binnenkort een iPad met 128 GB aan opslag uit te brengen. Daarbij is echter niet duidelijk of het om een nieuwe versie van de huidige iPad 4 gaat of om een nieuwe generatie.

Reageer op artikel:
De nieuwe iPad, up close and personal?
Sluiten