jann47
jann47 Geruchten 28 januari 2013

Binnenkort iPad met 128 GB?

Met de komst van de beta’s van iOS 6.1 zijn er ook weer nieuwe geruchten ontstaan. De laatste ‘ontdekkingen’ betreffen een verhoogde geheugenruimte in een nieuwe variant van de iPad van de vierde generatie en misschien ook in de iPhone 5s.

iOS6 beta 5 bevat een verwijzing naar compatibiliteit met 128 GB iOS apparaten. Er wordt ook opgemerkt dat zo’n verwijzing niet aanwezig is in iOS 6.0. Ook in iTunes 11 zijn recentelijk verwijzingen gevonden naar 128 GB.

Volgens 9to5Mac lijkt dit alles te wijzen op een introductie van een aangepaste iPad in de nabije toekomst. Ze tonen een SKU (Stock Keeping Unit) verkregen via een niet nader aangeduide bron bij een grote Amerikaanse retailer. In die SKU worden iPad modellen genoemd met de aanduiding ‘Ultimate’. De bekende SKU aanduidingen voor 16 GB, 32 GB en 64 GB zijn respectievelijk Good, Better en Best. De aanduiding Ultimate zou dus kunnen wijzen op een 128 GB model.

Reageer op artikel:
Binnenkort iPad met 128 GB?
Sluiten