Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 2 januari 2013
Leestijd: 1 minuut

Apple test een iPhone 6 met iOS 7

Verschillende app-ontwikkelaars hebben The Next Web laten weten dat hun apps zijn gedownload vanaf de Apple campus in Cupertino door apparaten met een onbekende identificatiecode. Het mysterieuze nieuwe toestel komt in de statistieken naar boven als iPhone6,1.

De iPhone 5 heeft als kenmerk iPhone5,1 voor het GSM/LTE-model en iPhone5,2 voor het CDMA/LTE-model. Het besturingssysteem op deze vermeende iPhone 6 zou iOS 7 zijn, al is er in de statistieken niets zichtbaar over nieuwe functionaliteit.

Vorig jaar kwamen berichten over tests met iOS 6 pas een maand voor de WWDC naar buiten. Of dit vroege testen betekent dat een nieuwe iPhone of iPad eerder gelanceerd gaat worden dan in de zomer valt uiteraard nog te bezien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Apple test een iPhone 6 met iOS 7
Sluiten