Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 januari 2013

Apple kondigt 128 GB iPad aan

Zojuist heeft Apple via een persbericht bekend gemaakt dat de vierde generatie iPad binnenkort ook verkrijgbaar is in een versie met 128 GB opslag. Het model is vanaf aanstaande dinsdag 5 februari verkrijgbaar in de Apple Store en bij Resellers. Voor het Wi-Fi-model betaal je 805 euro. De Wi-Fi+4G-variant kost 935 euro gaan kosten.

Of de iPad al direct in Nederland verkrijgbaar zal zijn wordt niet bekendgemaakt in het persbericht van Apple. Op dit moment is het model nog onvindbaar op Apple’s website en in de Online Apple Store, zowel in de Verenigde Staten als daarbuiten.

Begin deze week gingen al geruchten over een ophanden zijnde capaciteitsuitbreiding in het iPad-segment nadat er aanwijzingen voor gevonden werden in nieuwe iOS-beta’s en in iTunes 11.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple kondigt 128 GB iPad aan
Sluiten