Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 25 januari 2013
Leestijd: 1 minuut

3 weken korting op apps voor hardwerkende Mac-gebruikers

Kan jouw kantoor- of studieleven wel wat meer prioritering, organisatie en productie gebruiken? Ga dan vooral eens kijken in de Mac App Store. Daar is Apple begonnen met ‘Get Things Done‘. De komende drie weken gaan er tientallen apps in de aanbieding binnen bovengenoemde categorieën. Deze week is het de beurt aan prioritering.

Een verzameling van acht taakmangement-apps is deze week afgeprijsd. Het gaat om bekende apps als Things, Clear en Task Paper. Verder zijn ook 2Do, Due, To Do, The Hit List en Break Time in de aanbieding. Al deze apps zijn tot 31 januari 50% afgeprijsd.

Over een week is het de beurt aan organisatie-apps. De laatste Get Stuff Done-week zal in het teken van productie-apps. Doe er je voordeel mee en dan nu weer hard aan het werk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
3 weken korting op apps voor hardwerkende Mac-gebruikers
Sluiten