Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 20 december 2012

Zondag 23 december: OMT LIVE kerstspecial in Utrecht

Woon je in de buurt van Utrecht, houd je van bitterballen én heb je aanstaande zondagmiddag nog niet ingevuld? Kom dan om 16.00 uur naar Café de Potdeksel op het Lucasbolwerk in Utrecht voor een hele bijzondere aflevering van OMT LIVE: de kerstspecial!

In onze laatste OMT LIVE van 2012 nemen we het afgelopen jaar door met een bijzondere gast: NOSnieuwslezer én Mac/iOS-ontwikkelaar Rachid Finge. Vriend-van-OMT Roelof Roos schuift ook aan. Verder wordt het vierde deel van OMT’s Apple Kerstvertelling voorgelezen door de schrijver van dit spannende verhaal: René Bouwmeester. We sluiten de uitzending af met een bijzonder muzikaal optreden van een roemrucht duo uit het kerstverleden van OMT…

Tijdens en na de uitzending serveert kroegbaas Fred snackplateau’s zoals als je nooit eerder hebt gezien én er zijn bijzondere prijzen te winnen voor het aanwezige publiek. Alle reden dus om zondag de boel de boel te laten en om 16.00 uur naar Café de Potdeksel aan het Lucasbolwerk 22-23 in Utrecht te komen voor OMT LIVE!

Reageer op artikel:
Zondag 23 december: OMT LIVE kerstspecial in Utrecht
Sluiten