Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 26 december 2012
Leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag 12 dagen een cadeautje

Net als afgelopen jaren geeft Apple ook dit jaar rond de feestdagen cadeautjes weg uit z’n verschillende online winkels. Wanneer je de gratis 12 Dagen Cadeaus-app download voor iPhone, iPad of iPod touch, dan krijg je vanaf vandaag 12 dagen lang dagelijks een push-notificatie wanneer een nieuw muzieknummer, app, boek of film klaar staat.

Elk cadeau is maar 24 uur beschikbaar, zorg dus dat je geen dag mist. Heb je (nog) geen iOS device? Dan kunnen alle cadeaus gedownload worden via de iTunes Store op je Mac.

En wat kun je zoal verwachten? Eerdere jaren waren er tracks te downloaden van onder andere Coldplay, Foo Fighters, Nick & Simon en Tiësto. Op het gebied van apps was er onder meer de unlimited versie van Shazam-concurrent Soundhound, simulatiespel Virtual City en het spel Broken Sword – The Smoking Mirror. Zo nu en dan kwam er een iBook voorbij, maar het merendeel van de cadeaus is toch muzikaal van aard.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanaf vandaag 12 dagen een cadeautje
Sluiten