Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 1 december 2012

Tim Cook loopt ongestoord door Grand Central Station

Hij moest er anderhalf jaar CEO van een van de meest succesvolle bedrijven ter wereld voor zijn, maar eindelijk is het dan zo ver: Time Cook krijgt een televisie-interview. Brian Williams sprak met Cook in de Apple Store op Grand Central Station in New York voor het programma Rock Center. Daarbij viel vooral op dat niemand Tim Cook (her)kent!

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

In een vooraankondiging laat Williams zien hoe hij ongestoord met Tim door de centrale hal van Grand Central kan lopen, zonder dat iemand hem aanspreekt of überhaupt herkent. Zodra de twee de trappen van de Apple Store oplopen verandert dat en transformeert Tim van een grijze muis in een ‘rock star’.

Het interview wordt op 6 december uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC.  Of hij ook online beschikbaar komt, is nog onzeker. Vaak wordt online content van de Amerikaanse televisie afgesloten voor de rest van de wereld. Tegelijkertijd was een eerder programma van ABC over de werkomstandigheden in Foxconn-fabrieken wél wereldwijd online terug te luisteren als podcast en als een 15-minuten-durende video-samenvatting.

Zou jij Tim Cook in ‘t wild herkennen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook loopt ongestoord door Grand Central Station
Sluiten