Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 1 december 2012
Leestijd: 1 minuut

OS X 10.8.2 heruitgebracht voor nieuwe Mac’s

Apple heeft iets ongewoons gedaan door een recente update van Mountain Lion opnieuw uit te brengen. De tweede versie van OS X 10.8.2 is speciaal bedoeld voor de recent-uitgebrachte 13 inch retina MacBook Pro, Mac mini en de vandaag uitgekomen iMac en verhelpt specifieke bugs voor deze modellen.

Met name gebruikers van de nieuwe Mac mini zullen de 10.8.2-update verwelkomen. De vorige versie van de update kon namelijk om onduidelijke reden niet geïnstalleerd worden op de mini. Ook klagen sommige gebruikers over problemen met de video-output van de Mac mini. Of dit probleem met de update verholpen is moet nog blijken. In de beschrijving van de update staat wel dat er specifieke problemen voor de recent-uitgebrachte Macs zijn verholpen.

Citaat uit de beschrijving van de update:

Deze update wordt aanbevolen voor de 13-inch MacBook Pro met Retina-beeldscherm, 21,5-inch iMac (najaar 2012) en Mac mini (najaar 2012). De update bevat alle voorzieningen en updates van OS X Mountain Lion 10.8.2 plus computerspecifieke verbeteringen en probleemoplossingen voor computers die in het najaar van 2012 zijn geïntroduceerd.

OS X 10.8.2 biedt verder voornamelijk verregaande Facebook-integratie. Daarnaast maakt de update het mogelijk om berichten en FaceTime-gesprekken die naar het telefoonnummer van je iPhone gestuurd worden ook op je Mac te ontvangen.

De tweede 10.8.2-update is te vinden in de Mac App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OS X 10.8.2 heruitgebracht voor nieuwe Mac’s
Sluiten