jann47
jann47 Nieuws 4 december 2012

Nieuwe geregistreerde handelsmerken van Apple

Patently Apple meldt dat Apple recentelijk twee nieuwe handelsmerken heeft verkregen. Ten eerste werd de naam ‘Retina’ als zodanig aangemerkt en ook het icoon van het Game Centre heeft nu die beschermende status. Op 27 november van dit jaar werden beide trademarks toegekend, en vandaag werd het besluit gepubliceerd door USPTO, het Amerikaanse patent- en handelsnamenbureau.

 

De handelsnaam Retina betreft het hoge resolutie displaytype zoals gebruikt in de iPhone, de iPad, de iPod Touch en de MacBook Pro. Het is ingeschreven als een International Class 009 trademark dat betrekking heeft op computerschermen met inbegrip van schermen voor mobiele apparatuur als notepads en telefoons.

 

Het Game Centre icoon valt onder de International Classes 9, 41 en 45, onder andere computersoftware voor het gebruik bij ontwikkeling van multiplayergames, voor entertainment services en social networking.

Reageer op artikel:
Nieuwe geregistreerde handelsmerken van Apple
Sluiten