Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 17 december 2012

MacFan nu ook op iPad

Vanaf vandaag tref je MacFan, het Nederlandstalige tijdschrift voor de echte Apple-liefhebber, ook aan in de Kiosk van de App Store. Deze digitale editie is in eigen huis speciaal gemaakt voor de iPad.

Via de gratis App krijg je toegang tot het volledige MacFan-tijdschrift vanaf #100. Een zoekfunctie maakt het tot een handig archief en het laatste nieuws wordt ingelezen vanaf MacFan.nl. Nieuwe digitale nummers kun je per stuk aanschaffen, of middels een abonnement. Mensen die geabonneerd zijn op de papieren MacFan krijgen gratis toegang tot de digitale edities.

Uitgever Paul Bloemers zegt er het volgende over:

We komen graag tegemoet aan MacFan-abonnees die ons al heel lang vragen om een iPad-editie. Dit maakt het gemakkelijker om MacFan altijd bij je te hebben en een archief op te bouwen. Daarnaast is de MacFan-app ideaal voor onze lezers buiten Nederland en België, omdat de hoge portokosten vervallen.”

Een los nummer van MacFan kost in de app € 7,99 en het tarief voor een jaarabonnement bedraagt € 39,99. Dit betekent dat de elektronische editie net zo duur is als de papieren editie. Volgens Bloemers komt dat omdat de meerkosten voor fysieke distributie ongeveer net zo hoog zijn als de 30% die Apple afroomt in de App Store. Het eerste digitale exemplaar van MacFan is overigens helemaal gratis!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacFan nu ook op iPad
Sluiten