Guido
Guido Nieuws 20 december 2012

Kadotips voor kerst 2012 (3)

De feestelijke kerstdagen staan voor de deur. Je hebt nog één weekend om je laatste kerstkado’s te scoren. Om de koopstress te verminderen geeft OMT een aantal kadotips in verschillende prijscategorieën. Met deze keer: een toetsenbord op zonnecellen, een DSLR-lenzenhouder voor iPhones en een speciale editie van G-shock.

Middenklasse (25-100 euro): Logitech Wireless Solar Keyboard K760
Is de batterij van je Apple wireless keyboard te snel leeg? Logitech brengt je de oplossing in de vorm van deze Logitech Wireless Solar Keyboard K760. Inderdaad, dit toetsenbord werkt op zonnecellen en is geschikt voor een Mac (OS X 10.5), iPad en iPhone (iOS 4). Daarnaast is het mogelijk op je Mac te typen en eenvoudig te switchen naar je iPad of iPhone. Indien vol opgeladen, kun je 3 maanden werken op dit Logitech toetsenbord. De connectie wordt tot stand gebracht via Bluetooth met een maximale afstand van circa 10 meter. De Logitech Wireless Solar Keyboard K760 gaat over de toonbank voor $79,99.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760

Duur (100+ euro): iPhone SLR Lens Mount
De kwaliteit van een digitale fotocamera en het lichte gewicht en gemak van een iPhone.. Juist, we hebben al wat gadgets voorbij zien komen. Maar de iPhone SLR Lens Mount lijkt beide werelden nu te kunnen combineren. Vergelijkbaar met andere iPhone cases bevestig je deze case gemakkelijk op je iPhone 4 of 4S. Nu ben je in staat om je Nikon of Canon-lenzen erop aan te sluiten. Helaas kun je de autofuncties van je DSLR niet gebruiken, maar zul je manueel je kiekjes moeten schieten. De iPhone SLR Lens Mount is voorzien van een aardig prijskaartje en kost $250.

iPhone SLR Lens Mount

Duur (100+ euro): G-shock Bluetooth Watch
Het nut van een horloge is eigenlijk weggevallen met de komst van je iPhone. Daar speelde Casio al te graag op in. Casio brengt al jaren de onverwoestbare G-shocks op de markt. De G-shock Bluetooth Watch brengt via Bluetooth v.4.0 een verbinding tot stand met een iPhone 4S of iPhone 5. Maar wat kun je er dan mee? Bij inkomende gesprekken trilt of piept je horloge, met een druk op de horlogeknop begint je iPhone te trillen (handig voor als je hem kwijt bent), de klok op je horloge synchroniseert met je iPhone en je krijg een speciale melding op je G-shock zodra je mail ontvangt. Daarnaast kun je de technische kwaliteiten verwachten die je van G-shock gewend bent.

De G-shock Bluetooth Watch is compatible met iPhone 4S (iOS 6.0/iOS 5.1.1) en iPhone 5 (iOS 6.0) en vereist de gratis G-SHOCK+ app. Het robuuste uurwerk is te verkrijgen in 4 kleuren: zwart, blauw, bruin en wit. De G-shock Bluetooth Watch is verkrijgbaar voor $180.

G-shock Bluetooth Watch
Reageer op artikel:
Kadotips voor kerst 2012 (3)
Sluiten