Guido
Guido Nieuws 18 december 2012

Kadotips voor kerst 2012 (2)

De feestelijke kerstdagen staan voor de deur. Je hebt nog één weekend om je laatste kerstkado’s te scoren. Om de koopstress te verminderen geeft OMT een aantal kadotips in verschillende prijscategorieën. Met deze keer: een siliconen iPhone Speaker, stylish houten toetsen, een Fender Squire en de Double – Wheels for iPad.

1. Buget (0-25 euro): iPhone Speaker rubber
Wil je een aardigheidje kopen voor iemand die in het bezit is van een iPhone? Dan zijn de kleurige siliconen iPhone Speakers van de Xenos misschien een leuk idee. De iPhone Speaker is te verkrijgen in wit, zwart, rood, roze, blauw of paars. Niet bepaald een Harman Kardon-speaker, maar voor slechts €5,99 wel leuk voor je nichtje.

Siliconen iPhone Speaker

2. Middenklasse (25-100 euro): Lazerwood Keys
De keyboards van Apple zien er heerlijk retestrak uit. Ken je iemand die zijn toetsenbord toch liever wil onderscheiden van de rest? Wie weet zijn dan de Lazerwood Keys iets voor hem of haar. De Lazerwood Keys zijn beschikbaar voor het standaardtoetsenbord, de wireless keyboard en de MacBook pro. Met wat geduld breng je de toetsen in 30 à 40 minuten aan. De Lazerwood Keys zijn te verkrijgen in walnoten- en kersenhout. De kosten variëren van $40 tot $45.

De Lazerwood Keys

3. Duur (100+ euro): Fender Squier met usb
Apple biedt met Garageband genoeg mogelijkheden om je eigen muziek op te nemen. Voor de gitaarhelden onder ons is de Fender Squier USB Stratocaster een leuke aanwinst. Deze Fender is eenvoudig aan te sluiten op een iPhone, iPad, iPod Touch of Mac en vereist minimaal OS X 10.7 en iOS 5.1. De Fender Squier is te koop voor €209,95.

De Fender Squier

4. Extravaganza (1000+ euro): Double – Wheels for iPad
De wereld om je heen ervaren vanaf je bank? Met de Double – Wheels for iPad voorzie je een iPad van wielen die je vervolgens vanaf een andere iPad kunt besturen. Volg een vergadering, vier een verjaardag of rijd een rondje in de buurt vanuit een en dezelfde plek. De Double is via een app in hoogte te verstellen (100-150 cm), weegt 7 kilo en de interne batterij gaat tot 8 uur mee. De Double is te koop voor $1999. Nu nog een manier bedenken dat niemand ondertussen je iPad jat… iPads, roll out!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kadotips voor kerst 2012 (2)
Sluiten