Guido
Guido Nieuws 17 december 2012

Kadotips voor kerst 2012 (1)

De feestelijke kerstdagen staan voor de deur. Je hebt nog één weekend om je laatste kerstkado’s te scoren. Om de koopstress te verminderen geeft OMT een aantal kadotips in verschillende prijscategorieën. Met deze keer: de iTunes giftcard, de Atari Arcade, een multifunctionele skibril en een heuse 3D-Printer.

1. Budget (0-25 euro): iTunes giftcard
Ben je echt inspiratieloos of gewoonweg te lui om je door de krioelende menigte heen te wurmen? Dan is er altijd nog de oude vertrouwde iTunes-giftcard. Met deze prepaidkaart kopen je familie en vrienden zelf hun favoriete muziek, films, games of een ander leuk geschenk. De iTunes giftcard is te verkrijgen in €15, €25, €50 en €100.

iTunes giftcard

2. Middenklasse (25-100 euro): Atari Arcade
Het oude Atari-tijdperk laten herleven? Voor de old school gamers onder ons schaf je de Atari Arcade aan. De dock is eenvoudig aan te sluiten op een iPad. Download de Atari’s Greatest Hits-app van de App Store en je hebt toegang tot 99 games. Je laat de gelukkige ontvanger de ouderwetse actie en spanning van zijn favoriete Atari’s weer ervaren, zoals Asteroids, Centipede en Missile Command. De app is ontworpen om alleen of met z’n tweeën te spelen. De Atari Arcade is te koop voor €59,95.

Atari Arcade

3. Duur (100+ euro): Oakley Airwave Goggle Skibril
Heb je een familielid of vriend(in) die in het voorjaar op wintersport gaat en zit je wat ruimter in de centen? Wellicht is de Oakley Airwave Goggle Skibril dan een leuke toevoeging aan de reisbagage van je iPhone. Oakley Airwave Goggles combineert de beste skibriltechnologie van Oakley met een heads-up display dat GPS, Bluetooth en meer integreert met een heleboel ingebouwde sensors om je nieuwe mogelijkheden op de skihellingen te brengen. Voor de Oakely Airwave Goggle Skibril zul je behoorlijk wat dieper in de buidel moeten tasten, aangezien deze over de toonbank gaat voor €599.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2-9UAJ4v_8M

4. Extravaganza (1000+ euro): Form 1 High-Res 3D Printer
Voor wie geld geen probleem is kan zijn Mac laten vergezellen door de fraai vormgegeven Form 1 High-Res 3D Printer. Gebruikmakend van stereolithografie is de printer tot in de kleinste details nauwkeurig. De Form 1 is in staat om objecten te printen met maximale afmetingen van 12,4 x 12,4 x 16,5 cm. De Form 1 High-Res 3D Printer is te bestellen voor €2522 en is vanaf april leverbaar.

Form 1 High-Res 3D Printer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kadotips voor kerst 2012 (1)
Sluiten