Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 december 2012
Leestijd: 1 minuut

iTunes-update voor AirPlay, dubbele nummerdetectie

Blijkbaar was de extra maand die Apple nodig achtte om iTunes 11 af te maken niet voldoende. Koud twee weken nadat de applicatie eindelijk uitkwam voor OS X is er nu een update beschikbaar. In versie 11.0.1 zijn een aantal bugs verholpen.

Het meest opvallende aan iTunes 11.0.1 is de terugkeer van de dubbele nummerdetectie. Deze functie was al jaren ingebouwd in vorige versies van iTunes maar werd blijkbaar vergeten bij de ontwikkeling van iTunes 11. Sommige gebruikers van iTunes 11.0 klaagden over problemen met AirPlay-zones die niet gevonden werden. Ook dit is aangepakt in de 11.0.1 update, net als een bug waarbij aankopen via iCloud niet zichtbaar werden in de iTunes-bibliotheek als iTunes Match aanstond. Tot slot moet de zoekfunctie nu sneller werken dan voorheen.

iTunes 11.0.1 is als update beschikbaar in de Mac App Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes-update voor AirPlay, dubbele nummerdetectie
Sluiten