jann47
jann47 Nieuws 5 december 2012

Eerlijk zullen we alles delen, via iCloud

Heerlijk dat je, als je gesynchroniseerd bent via iCloud, allerlei leuke dingen met elkaar kunt delen. Dat gaat zelfs zo ver dat, als je iPhone wordt gestolen en de dieven er dan gewoon foto’s mee gaan maken, jij, als bestolene, die foto’s ook te zien kunt krijgen, of je dat wilt of niet.

De Belgische site Nieuwsblad.be schrijft dat het een gezin uit het Belgische Loppem recentelijk is overkomen. Na een inbraak in hun restaurant, waar behalve allerlei ander spul ook een iPhone werd meegenomen, verschenen er gisteren ongeveer dertig foto’s via de cloud in hun nieuw aangeschafte iPhone.

Het gezin gebruikt vier iPhones en twee iPads die allemaal met elkaar in verbinding staan, zodat ze eenvoudig foto’s met elkaar kunnen uitwisselen. Dat gaat nu, na de diefstal dus gewoon door. Op de ontvangen foto’s zijn mannen te zien die gezellig een biertje drinken of trots een biljet van vijfhonderd euro laten zien. De gestolen iPhone is inmiddels getraceerd en zou zich ergens in Roemenië bevinden.

Reageer op artikel:
Eerlijk zullen we alles delen, via iCloud
Sluiten