Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 5 december 2012

Ben jij klaar voor het eerste iPhone 5S-gerucht?

Ben jij nog aan het wachten tot je iPhone 5 geleverd wordt of heb je het wel even gehad met al die iPhone-geruchten? Jammer dan, want koud drie maanden nadat de iPhone 5 uitgekomen is zijn de eerste foto’s opgedoken van de telefoon die z’n opvolger moet worden: de iPhone 5S.

ETrade Supply maakt en verkoopt onderdelen voor iOS-apparaten en andere gadgets. Het bedrijf plaatste vandaag een aantal foto’s online waarop een onderdeel van de iPhone te zien is dat in veel opzichten lijkt op de iPhone 5. Er zijn echter een aantal subtiele verschillen. Zo is de positie van sommige schroeven anders en zijn sommige onderdelen iets anders gevormd. Reden genoeg voor een claim dat dit een onderdeel is van de iPhone 5S.

De aanname dat het hier om een iPhone 5S gaat is een gevolg van de uitkomst van de iPhone 4S. Deze verscheen een jaar na de iPhone 4 en was aan de buitenkant nagenoeg hetzelfde, op een paar subtiele verschillen in de behuizing na.

De foto’s van ETrade lijken echt te zijn. Toch is dat niet reden genoeg om aan te nemen dat het hier om een opvolger van de iPhone 5 gaat. MacRumors merkt op dat het ook kan gaan om een onderdeel van een oud prototype van de iPhone 5. Bij ETrade geloven ze er in ieder geval wel in. Volgens de site gaan er geruchten dat er al onderdelen geleverd zijn voor de iPhone 5S voor een proefproductie van 50.000 tot 100.000 stuks.

Wat zou Apple volgens jou kunnen verbeteren in een iPhone 5S ten opzichte van de iPhone 5?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ben jij klaar voor het eerste iPhone 5S-gerucht?
Sluiten