Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 3 december 2012
Leestijd: 1 minuut

Belgische mobiele provider plant Nederlandse invasie

We willen je op de vroege maandagochtend niet aan het schrikken maken, maar ons land staat een aanval van buitenaf te wachten. Het gaat om vikingen, maar in plaats van Scandinavië komen deze uit België. De ‘Mobile Vikings’ komen niet naar Nederland om te plunderen, maar om ons een alternatief te bieden op mobiele telefoonabonnementen.

Mobile Vikings is in België al een fenomeen. De provider richt zich specifiek op de ‘iPhone-generatie’ met veel mobiel internet en sms-jes voor weinig. Dat wordt gecombineerd met goedkoop bellen naar mede-vikings en relatief duur bellen naar andere nummers. Daarnaast kunnen vikingen korting verdienen door vrienden en familie naar de provider te lokken.

In Nederland zal Mobile Vikings twee prepaid abonnementen aanbieden. Bij beiden krijg je 1,5 GB mobiele data en 500 SMS-jes. Het verschil zit in de kosten per belminuut. Voor €25,- per maand betaal je €0,25 per minuut, voor €40,- per maand gaat dit naar beneden tot €0,10 per minuut.

Veel meer is er nog niet bekend over de Mobile Viking-invasie in Nederland. Belgische klanten hebben al wel een mail gekregen dat er een wedstrijd uitgeschreven zal worden voor Nederlanders. Daar mogen zij helaas niet aan meedoen. Wel worden ze opgeroepen worden om Nederlandse vrienden te ronselen. Daar krijgen ze dan extra Vikingpunten voor. Mocht je dus opeens gebeld worden door een verloren gewaande Vlaamse vriend/-in, dan weet je nu waarom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Belgische mobiele provider plant Nederlandse invasie
Sluiten