Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 15 november 2012
Leestijd: 1 minuut

Steve Wozniak geïnterviewd in België

Deze week was Apple’s mede-oprichter Steve Wozniak in België voor TEDx Brussel. De Vlaamse TV-zender Vier wist hem voor de camera te krijgen en sprak 18 minuten met hem. De vragen van de interviewen variëren nogal in kwaliteit en wie Woz vaker heeft horen praten kent de meeste antwoorden waarschijnlijk al. Toch is het een aardig interview om terug te kijken. Zo komen we erachter dat beide Steve’s niet in een garage, maar in de gebouwen van HP met Apple begonnen, dat Woz’ vierde vrouw bij Apple werkt en dat Microsoft volgens hem op dit moment innovatiever is dan Apple (al blijft de iPhone voor hem de beste smartphone). Maar ja, wie Woz vaker heeft horen spreken komt dat vast bekend voor.


Mocht je na het zien van dit interview toe zijn aan meer Wozniak? Kijk dan ons interview met de man achter de Apple I terug dat wij een aantal jaar geleden met hem hielden.

https://www.youtube.com/watch?v=SXi6L7omhhg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Steve Wozniak geïnterviewd in België
Sluiten