Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 november 2012

Samsung wil niet schikken

Apple is nog steeds wereldwijd verwikkeld in patentrechtszaken met verschillende concurrenten al is dat er sinds deze maand eentje minder. HTC besloot de handdoek in de ring te gooien en tot een licentieschikking met Apple te komen. Aartsrivaal Samsung heeft de vechtlust echter nog niet verloren, in tegendeel zelfs.

Vandaag heeft JK Shin, directeur van Samsung Mobile, aangegeven dat het bedrijf niet van plan is om tot een schikking te komen met Apple. In plaats daarvan wordt de monsterboete die Samsung opgelegd heeft gekregen in de V.S. aangevochten en zullen de bedrijven elkaar voor verschillende rechtbanken blijven treffen.

Samen met het nieuws dat Samsung Apple vanaf nu 20% meer laat betalen voor onderdelen lijkt het erop dat er voorlopig weinig kans is op enige toenadering.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung wil niet schikken
Sluiten