Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 6 november 2012

OS X 10.9 duikt op in statistieken

Mag je het nieuws noemen dat Apple werkt aan de opvolger van OS X 10.8 Mountain Lion? Waarschijnlijk niet. Het zou schokkender zijn als dat niet het geval was. Toch is het wellicht aardig om te weten dat een aantal websites bezoeken hebben geregistreerd van computers waar OS X 10.9 op geïnstalleerd is. De IP-adressen zijn herleid naar Apple’s hoofdkantoor in Cupertino.

Wanneer de volgende update van OS X uitkomt is onbekend. Doorgaans zit er twee jaar tussen verschillende versies. Vorig jaar werd daar echter van afgeweken toen OS X 10.8 Mountain Lion uitkwam, één jaar na 10.7 Lion.

Welke katachtige zou Apple kiezen voor de tiende versie van OS X?

Reageer op artikel:
OS X 10.9 duikt op in statistieken
Sluiten