OMT LIVE op MacBeurs 2012

Door: Koen van Tongeren - 12 reacties

Afgelopen weekend was OMT aanwezig op de MacBeurs 2012 in het Belgische Genk. Jan David en Lucas ontvingen in zes aflevering interessante gasten, terwijl onze razende reporter Jesse de beursvloer afstruinde, op zoek naar coole gadgets en reacties van het publiek. Ook gaven we elk uur de unieke OMT-muts weg in ‘So You Think You’re a fanboy?’. Alle video’s zijn nu terug te kijken via YouTube.

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  Brombeer

  “Het grootste Nederlandstalige Apple-evenement van Europa”
  .
  Je moet er maar op komen…

 • Profielfoto
  michiel112

  “Het grootste Nederlandstalige Apple-evenement ter wereld” klinkt toch nog beter, niet?;)

  Kom ik zo op…

 • Profielfoto
  tapple

  Tuurlijk is t de grootste

 • Profielfoto
  JohnnyDeBelg

  Misschien direct: Is Jesse nu homo?

 • Profielfoto
  appleimacg5

  Beste mensen,

  Allereerst LEUK dat jullie hier verslag van doen en ons weer weten te boeien met tips en weetjes.
  Toch een kritische vraag: Waarom is het steeds zo matig gesteld met de productie ansicht. Destijds met het LIVE evenement rondom iPhone 5 ook al. Ik realiseer me dat het live is en er wat fout kan gaan, maar dit komt toch wel allemaal heel erg amateuristisch en hobbymatig over. Is het een budgettair verhaal of wat?
  Neem niet weg dat ik jullie website giga waardeer en jullie sowieso blijf volgen. Ik mis echter gewoon wat quickness en smoothness waar Apple nou juist zo’n mooi voorbeeld van is met haar producten.

 • Profielfoto
  Brammetjebammetje

  @appleimacg5 het spijt me, maar dit soort reacties snap ik echt niet. Noem mij één site, echt maar één site, professioneel of hobby (net als OMT) in Nederland die dit soort producties professioneler aanpakt dan OMT. Ik ben het nog niet tegengekomen, dus waar komt die amateurisme-claim vandaan? Dan moet er toch ook een professioneel voorbeeld zijn?

 • Profielfoto
  jessevandonk

  @JohnnyDeBelg ohh..:p

 • Profielfoto
  oblomov

  Was live in Genk aanwezig en heb hier nog eens alle video’s bekeken. Hartelijk dank Jan David, Lucas en Jesse voor jullie moeite om deze leuke en onderhoudende video’s te maken. Jesse mag voor mij wel iets minder druk zijn.
  Het is ‘live’ waarbij er van alles mis kan gaan en natuurlijk is het niet super professioneel en glad, maar dat is ook niet de bedoeling, hoop ik, want die losse sfeer spreekt mij zeer aan.

 • Profielfoto
  JohnnyDeBelg

  Het gaat nu toch veel beter Koen die zich focust op de regie. Live kan veel mis gaan. Kan het nog erger dan dit http://www.youtube.com/watch?v=-qsclwDXFro. @jesse je hebt dat goed gedaan hoor. iK hou ook wel van die losse sfeer maak het echt.

 • Profielfoto
  eStef

  Waar koop je die miniatuur projector voor o.a. de iPhone, die werd geshowd op MacBeurs Genk. Naam van site was slecht te verstaan.
  Corbu

 • Profielfoto
  JayPee

  hobby (net als OMT)?

  Nouja hobby? Gezien de advertentie inkomsten kun je het ook gewoon werk noemen. Maar ik ben het met je eens dat er weinig mis is met de productie, ja er gaat weleens wat mis, maar dat heeft toch ook zijn charme. In de basis ziet het er prima en professioneel uit.

 • Profielfoto
  aipat

  eStef : de mini projector “Pico” is te koop bij Prifri.nl Het was Jan die tijdens de uitzending de uitleg gaf.