Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 27 november 2012
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe iMac morgen in de winkel? [update]

[UPDATE] Inmiddels heeft Apple bekend gemaakt dat de nieuwe iMac vanaf vrijdag verkrijgbaar zal zijn. Terwijl de laatste dagen van november langzaam wegtikken komt er steeds meer druk op Apple te staan om nog deze maand twee beloofde producten uit te brengen: iTunes 11 én de nieuwe achtste generatie iMac. Bij diens aankondiging in oktober werd november genoemd als lanceerdatum.

Met nog drie dagen op de kalender zou morgen wellicht hét moment zijn waarop de nieuwe iMac te koop zal zijn. Dat zegt een Belgische iPhone-site. Volgens bronnen van de site hebben Apple Premium Resellers in België vernomen dat ze vanaf morgen 21 inch iMac-leveringen kunnen verwachten. De 27-inch modellen zouden in december volgen. Daaarmee wordt een eerder gerucht ontkracht waarin werd beweerd dat de iMac pas in 2013 uit zou komen.

9to5Mac heeft de informatie geverifieerd bij eigen bronnen binnen Apple’s retail-kanaal. Daarbij bleek dat veel Apple Stores van niets weten over iMac-leveringen. Het is zal dan ook afwachten worden hoe betrouwbaar de Belgische bron van dit nieuws is.

OMT-ers die bij APR’s of de Apple Store werken; zijn jullie al iets tegengekomen in je voorraadsysteem? Laat het ons weten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe iMac morgen in de winkel? [update]
Sluiten