MacBeurs Genk; win kaarten bij OMT!

Door: Koen van Tongeren - 10 reacties

Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het zover: terwijl Sinterklaas ontvangen wordt in de Amsterdamse Apple Store vindt in België De MacBeurs plaats, hét Apple-evenement voor iedereen die wel een ander moment kiest om z’n verlanglijstje aan de Goedheiligman te overhandigen. Zoals aangekondigd is OMT de hele dag aanwezig met live-uitzendingen. We ontvangen interessante gasten en geven geweldige OMT-prijzen weg aan het publiek in de zaal.

Naast de OMT LIVE-studio is er natuurlijk nog véél meer te doen op de MacBeurs. Zo zijn er tientallen workshops voor beginners en professionals en zijn de coolste gadgets te bewonderen op de beursvloer. Wil jij erbij zijn? Dan kan dat! Er zijn nog kaarten beschikbaar en wij mogen er vier weggeven!

Om kans te maken op een toegangsbewijs voor de MacBeurs in Genk hoef je maar twee dingen te doen: Volg @onemorething op twitter en stuur ons een tweet waarin je vertelt waarom jij een gratis toegangskaart verdient. Gebruik daarbij de hashtag #OMTLIVE. Winnaars krijgen uiterlijk zaterdagochtend bericht.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  recoiller

  Ik hoef geen toegangskaart maar wil wel die muts!! Waar kunnen we die kopen?

 • Profielfoto
  colinvanruth

  idd die muts!

 • Profielfoto
  Лукас

  Zou er wel heen willen maar de reiskosten zijn een stuk hoger dan ’t toegangskaartje.

 • Profielfoto
  JJmac

  Ik wil ook wel een OMT muts, waar bestellen?

 • Profielfoto
  Hermanko

  Nog een muts liefhebber..

 • Profielfoto
  marckq

  Sorry MacBeurs Genk, maar ik wil ook graag die muts. Hopelijk opent de OMT fanshop binnenkort en kunnen we ‘m bestellen.;)

 • Profielfoto
  Iphone13

  Jammer, kan niet komen. Wil wel ontzettend graag die muts!

 • Profielfoto
  Joepi

  Hier nog een muts liefhebber.

 • Profielfoto
  Poezenbeest

  De muts… past mooi bij mijn OMT-shirt en OMT-jack…

 • Profielfoto
  noordenburg

  Ja, die muts…….. graag vóór 5 december….