Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 16 november 2012

MacBeurs Genk; win kaarten bij OMT!

Nog maar twee nachtjes slapen en dan is het zover: terwijl Sinterklaas ontvangen wordt in de Amsterdamse Apple Store vindt in België De MacBeurs plaats, hét Apple-evenement voor iedereen die wel een ander moment kiest om z’n verlanglijstje aan de Goedheiligman te overhandigen. Zoals aangekondigd is OMT de hele dag aanwezig met live-uitzendingen. We ontvangen interessante gasten en geven geweldige OMT-prijzen weg aan het publiek in de zaal.

Naast de OMT LIVE-studio is er natuurlijk nog véél meer te doen op de MacBeurs. Zo zijn er tientallen workshops voor beginners en professionals en zijn de coolste gadgets te bewonderen op de beursvloer. Wil jij erbij zijn? Dan kan dat! Er zijn nog kaarten beschikbaar en wij mogen er vier weggeven!

Om kans te maken op een toegangsbewijs voor de MacBeurs in Genk hoef je maar twee dingen te doen: Volg @onemorething op twitter en stuur ons een tweet waarin je vertelt waarom jij een gratis toegangskaart verdient. Gebruik daarbij de hashtag #OMTLIVE. Winnaars krijgen uiterlijk zaterdagochtend bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacBeurs Genk; win kaarten bij OMT!
Sluiten