iPad mini-advertenties in magazines

12 reacties

Apple geeft jaarlijks miljarden dollars uit aan reclame. Het overgrote deel van het budget gaat naar commercials op televisie. Daar wordt op dit moment vooral de iPad mini gepromoot. Apple heeft er nu echter voor gekozen om de kleine iPad ook te adverteren in tijdschriften en tja, hoe kun je dat beter doen dan door te laten zien hoe het tijdschrift in kwestie er uitziet op het mini-scherm?

Op de achterkant van Times magazine en The New Yorker zijn advertenties geplaatst de iPad mini (op ware grootte?) wordt afgebeeld. De rest van de pagina is leeg. Op de mini is de cover van dezelfde editie te zien. Zowel Time als The New Yorker zijn beschikbaar in Apple’s tijdschriftenkiosk en kunnen dus direct op de iPad en iPad mini gelezen worden.

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  Mrscorpio1938

  Ik hoop de mini volgende week te ontvangen !
  Dan kan ik hem testen!ik kan niet
  wachten!

 • Profielfoto
  Zakske

  Leuk idee, maar rechts onderaan uitlijnen? Brrr…

 • Profielfoto
  bangbangsystems

  Ik heb me mini ipad nu al 3 weken. Gebruikte wel al een iphone. Maar had verder altijd in mijn heuptas een playbook. Het formaat is zeer belangrijk voor mij. Omdat ik het altijd bij me wil hebben. Maar nu is mijn ecosystem sluitend. Thuis een imac. En als ik onderweg ben dan heb ik mijn iphone en mini ipad bij me. Ik gebruik die gadgets vooral voor het maken van een documentaire. Samen met de zanger Damaru (tuintje in mijn hart) maken we alles met de Iphone en mini ipad. Zowel de muziek en het inspreken (garageband). Als de video opnames maken we op de iphone. Foto bewerken (Adobe photo touch) op de mini. Hier wat voorbeelden.

  “Waar is het Vsje?” DEEL 9
  In deze youtube film kan je mee genieten in het leven van Damaru, José da Silva en Vito. Ze werken aan een nieuwe CD en een grote party in Rotterdam, met de bekendste groepen en Dee-jays.

  Ga op je computer naar Youtube, en zoek “Waar is het vsje”.
  Of klik op één van de onderstaande links!!!

  Video spot:
  Sexy legzZ – 7 december 2012
  Corso Rotterdam
  http://www.youtube.com/watch?v=vNn8yeaY_po&sns=em

  Deel 1
  http://youtu.be/eNKd5ULtbtw

  Deel 2
  http://youtu.be/nH9VeXC8lE4

  Deel 3
  http://youtu.be/JOdpmroVhm0

  Deel 4
  http://youtu.be/x4U9yj19P6E

  Deel 5
  http://youtu.be/k-xcvL0SvEM

  Deel 6
  http://youtu.be/Heu9g-2qBVs

  Deel 7
  http://youtu.be/3Dh3nIw7I4E

  Deel 8
  http://youtu.be/pERUOiqH-is

  Deel 9
  http://youtu.be/6L-WFx6Fb94

 • Profielfoto
  bangbangsystems

  Ik heb me mini ipad nu al 3 weken. Gebruikte wel al een iphone. Maar had verder altijd in mijn heuptas een playbook. Het formaat is zeer belangrijk voor mij. Omdat ik het altijd bij me wil hebben. Maar nu is mijn ecosystem sluitend. Thuis een imac. En als ik onderweg ben dan heb ik mijn iphone en mini ipad bij me. Ik gebruik die gadgets vooral voor het maken van een documentaire. Samen met de zanger Damaru (tuintje in mijn hart) maken we alles met de Iphone en mini ipad. Zowel de muziek en het inspreken (garageband). Als de video opnames maken we op de iphone. Foto bewerken (Adobe photo touch) op de mini.

 • Profielfoto
  UtregCity

  briljant!:-)

 • Profielfoto
  Xcode

  Miljarden, maar daarvan wordt niks in Nederland uitgegeven.

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Nee, vind je het gek? Nederland is een minuscule markt waar Apple toch wel wordt gekocht. En als dat niet zo is, zullen ze het niet eens merken;)!

  Stel je bovendien ook niet enorm veel voor bij die reclames. Bedrijven als Google, Amazon en Samsung hebben gelijkwaardige reclames.

 • Profielfoto
  _ceee_

  in België maken ze de laatste tijd toch veel reclame via de tv voor de iphone 5…

 • Profielfoto
  MatthieuPesesse

  iPad mini is een degelijk toestel. Het formaat is wat mij betreft ideaal voor een dagelijks gebruik. Handig om overal mee te nemen. Volgens mij zullen veel mensen hun “grote” iPad inruilen voor één of meerdere mini’s.

  Ik wacht ongeduldig af op een mini Retina iPad met een A6 chip.

 • Profielfoto
  Ruwepit

  Helaas al bijna 4 weken aan het wachten bij Bol.com. Verwachte levertijd week 2-2013

 • Profielfoto
  chrispis

  @zakske hoe had je het anders gedaan dan?

 • Profielfoto
  bartvdv

  @_ceee_: Oh ja? Ik heb daar nog niets van gemerkt. Ofwel waren de filmpjes net zo saai en kleurloos als de advertenties in Times/New Yorker.