Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 21 november 2012

Hij komt, hij komt: iTunes 11

Terwijl kinderenharten in Nederland rond deze tijd vol verwachting kloppen en oren gespitst worden bij elk geluid dat van het dak lijkt te komen, wacht menig OMT-er vol spanning op iets anders; de uitkomst van iTunes 11. Na de aankondiging in september en het uitstel in oktober heeft Apple toch echt plechtig beloofd dat de nieuwe versie van iTunes eind november uitkomt.

Met nog een dikke week te gaan lijkt het er inderdaad eindelijk van te komen. De Duitse online muziekdistributeur Feiyr heeft zijn klanten een e-mail gestuurd waarin aangekondigd wordt dat iTunes 11 in de komende dagen uitgebracht zal worden. 

 

In de e-mail wordt artiesten aangeraden om hun artwork bij te werken in hogere resoluties. iTunes 11 is meer gericht is op het tonen van album-covers, foto’s en ander beeldmateriaal van artiesten. Daarnaast is de interface geüpdatet en zijn er nieuwe methodes om snel en dynamisch afspeellijsten te maken.

Reageer op artikel:
Hij komt, hij komt: iTunes 11
Sluiten