Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 2 november 2012

Hier kun je vandaag een iPad mini kopen

Het is zover. Vandaag is de iPad mini officieel te koop in Nederland. Het ziet er naar uit dat het beter gesteld is met de bevoorrading van winkels dan het geval was is bij de iPhone 5 maar waar moet je naartoe al je er daadwerkelijk vandaag een wilt bemachtigen? OMT helpt je graag een handje en vertelt je waar je ‘m het eerste kunt kopen, waar je het meeste kans maakt én waar je naartoe moet als je liever op safe speelt.

Heb jij updates van voorraden bij jou in de buurt? Deel ze met ons!

Bij de Apple Premium Resellers heb je ‘m al eerste
De Nederlandse Premium Resellers hebben een bescheiden voorraad iPad Mini’s gekregen. Speciaal voor die gelegenheid gaan ze allemaal wat eerder open. Vanaf 08 uur ben je er welkom om de iPad mini (of de vierde generatie iPad) in je armen te sluiten.

Bij de Apple Store maak je het meeste kans
Ongetwijfeld zal de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam de grootste voorraad iPad mini’s hebben. Er is op dit moment nauwelijks sprake van een rij voor de winkel dus als je toch in Amsterdam moet zijn heb je er daar zo een te pakken.

Bij Dixons/ MyCom speel je op safe
De winkels van de BAS-groep (Dixons, MyCom en Dynabyte) hebben de iPad mini ook in het assortiment. Via de sites van de verschillende winkels kun je precies zien welk model bij welk filiaal nog op voorraad is. Je kunt ‘m online bestellen en vervolgens in de winkel afhalen. Kies je voor een Dixons-winkel, download dan meteen even de Passbook-coupon waarmee je vijf euro korting op je iPad krijgt.

Bij Media Markt koop je voor ‘t zelfde geld een grote iPad
Aangezien de Media Markt ook een Apple Authorised Reseller IS en de keten bekend staat om zijn palletladingen-voorraad maak je waarschijnlijk ook hier een goede kans op een iPad mini. Voor vier euro meer koop je er echter nu ook een iPad 2 die grotendeels de zelfde specificaties kent maar wel een 10 inch scherm heeft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hier kun je vandaag een iPad mini kopen
Sluiten