Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 november 2012
Leestijd: 1 minuut

Fantastical; beste agenda-app voor Mac nu ook op iOS

Soms zijn er van die apps waarbij je je afvraagt waarom Apple er zelf niet mee gekomen is. Fantastical is daar een voorbeeld van. Deze uitermate simpele maar oh-zo-handige vervanger van de OS X agenda-app vindt en plant je afspraken sneller, is altijd binnen handbereik via de menubalk én is compleet geïntegreerd met iCloud en CalDAV. Het enige wat nog miste was een iOS-app… tot vandaag!

Fantastical is vanaf nu beschikbaar in een iPhone-versie. De interface bestaat uit een horizontale balk met data. Met één swipe-beweging vervang je die voor een maandoverzicht. Daaronder is in een lijst te zien met afspraken rondom de dag die je selecteert. Het maken van een nieuwe afspraak gaat net zo eenvoudig als bij de Mac-versie. Wie al bekend is met de Mac-app zal het niet verbazen dat alle afspraken van de standaard iOS-agenda direct overgenomen worden.

Fantastical voor iOS

De iOS- en Mac-versie van Fantastical synchroniseren natuurlijk naadloos met elkaar. Toch is het niet nodig om beide apps te kopen. Afspraken die via Fantastical gemaakt worden blijven immers gewoon binnenkomen in de reguliere agenda-app en vice versa. Mocht je toch volledig over willen gaan: Fantastical voor iPhone kost € 1,79. De Mac-versie kost tijdelijk €8,99.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fantastical; beste agenda-app voor Mac nu ook op iOS
Sluiten