Anth
Anth Nieuws 20 november 2012

Een kijkje in Apple HQ


Dankzij websites als iFixit.com en de uitgebreide productlanceringen weten veel fans precies hoe de producten van Apple er van buiten én van binnen uit zien. Vraag je echter hoe het hoofdkantoor  van Apple in Cupertino eruit ziet, en veel van dezelfde enthousiastelingen zullen je het antwoord schuldig moeten blijven. De website Applegazette.com heeft nu, met behulp van Apple’s persfoto’s en incheckdiensten als Foursquare en Facebook, een uitgebreide fotoreportage van Apple HQ gemaakt. 

De uitgebreide collectie foto’s voert je langs de belangrijkste plekken van de Apple Campus in Californië. De complete fotoreportage is te bekijken op de speciale pagina van Applegazette.com, hieronder enkele foto’s van opmerkelijke en bijzondere plaatsen op het hoofdkantoor van Apple.


In het atrium van het hoofdgebouw op de campus zijn naast reusachtige posters van Apple’s producten soms ook opstellingen van voorgaande evenementen te bewonderen. Hierboven zie je bijvoorbeeld de  App wall, waarop tijdens Macworld realtime aankopen op werden bijgehouden.


In de Break Room en de Recreational Room kunnen medewerkers van Apple hun pauzes en een deel van hun vrije tijd doorbrengen.


In de Apple Industrial Design Labs worden nieuwe producten ontworpen, de eerste exemplaren gefabriceerd en getest.

Aan moderne vergaderruimtes geen gebrek op het hoofdkantoor van Apple. Ook zithoeken in gemeenschappelijke ruimtes worden door medewerkers van Apple vaak als vergaderplek gebruikt.


Het laboratorium waar de tests worden gedaan voor de draadloze connecties en signaalsterktes voor nieuwe producten. Apple toonde ons dit lab voor het eerst nadat bleek dat de iPhone 4 een antenneprobleem kende.

Het is over het algemeen verboden om foto’s te maken in de gebouwen van de Apple campus. Toch is het Applegazette gelukt een grote collectie foto’s te verzamelen. Over enkele jaren valt er weer een stuk meer kantoorruimte te ontdekken, dan hoopt Apple immers klaar te zijn met het nieuwe kantoor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een kijkje in Apple HQ
Sluiten