Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 22 november 2012

Black Friday: dit zijn de aanbiedingen

Het is zover! De Nederlandse Online Apple Store is heropend met de Black Friday aanbiedingen voor ons land er in. Belgen die hun Store bezoeken zullen dezelfde aanbiedingen vinden. De aanbiedingen zijn de komende 24 uur online verkrijgbaar en je kunt voor het eerst ook naar de Amsterdamse Apple Store.

Net als in Australië is het bij ons ook een Apple-only festijn. Geen aanbiedingen van third parties dit jaar. Het grootste absolute voordeel behaal je op de MacBooks. Bij alle typen MacBooks gaat er € 101,- van de prijs af. De retina iPad en iPad 2 gaan respectievelijk € 41,- en € 31,- in prijs omlaag. Het overzicht vind je hieronder:

In tegenstelling tot andere producten in de Store worden Black Friday-aanbiedingen die minder kosten dan € 119,- euro toch gratis bezorgd.

Let hiernaast op aanbiedingen van anderen. Zo stunten iAmStore en iCentre ter gelegenheid van Black Friday met € 50,- korting op een vierde generatie Wi-Fi iPad. Amac gaat niet onder de prijs van Apple zitten, maar biedt wel korting op accessoires van third parties. Xando combineert een en ander: dezelfde kortingen als Apple, maar óók korting op third party accessoires.

Je hebt nog tot middernacht de tijd om online te bestellen…

Reageer op artikel:
Black Friday: dit zijn de aanbiedingen
Sluiten