Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 22 november 2012

Black Friday-aanbiedingen in Australië bekend

Het is niet precies wat ons te wachten staat, maar het komt wel een heel eind in de richting: de Black Friday-aanbiedingen in de Australische online Apple Store. Dankzij het tijdsverschil op onze aardbol krijgen we negen uur eerder een eerste indruk.

Het lijkt erop dat er korting gegeven gaat worden op nagenoeg de gehele Apple line-up: iPods, iPads, MacBooks en accessoires van Apple, zoals koptelefoons, Airport basisstations, toetsenborden, muizen en smart covers. De iPad mini en nieuwe iMac mogen nog even niet meedoen dit jaar. Het voordeel loopt uiteen van 11,- Australische dollars op een iPod nano, 41,- Australische dollars op een vierde generatie retina iPad tot 105,- Australische dollars op alle MacBooks.

Nog een paar uur geduld en we weten waar we in Nederland op mogen rekenen…

Reageer op artikel:
Black Friday-aanbiedingen in Australië bekend
Sluiten