Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 15 november 2012
Leestijd: 1 minuut

Amsterdamse Sinterklaas wijdt Holiday season in bij Apple

Aanstaande zondag komt Sinterklaas (zoals alleen hij dat kan) op meerdere plekken tegelijk in Nederland aan. Zo ook in Amsterdam, waar de intocht eindigt op het Leidseplein. Reden voor de Amsterdamse Apple Store om de speciale rode holiday-T-shirts uit de la te halen en uit te pakken met een aantal activiteiten voor kinderen.

Om 16.30 uur, wanneer de Sint net vertrokken is, begint een workshop films maken. 6 kinderen die de intocht hebben vastgelegd op video maken met iMovie en onder professionele begeleiding een onvergetelijk Sinterklaasfilmpje. Vooraf reserveren is vereist.

Eerder op de middag, om 14.00 uur, kunnen ouders leren hoe ze met behulp van de app De Sint Videobelt kunnen doen alsof Sinterklaas belt voor hun kinderen. De ontwikkelaars zelf geven hierbij tekst en uitleg.

Tenslotte krijgen alle kinderen die op zondag de Apple Store inlopen een setje van 3 ronde Apple-magneetje die nergens te koop zijn (zolang de voorraad strekt).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amsterdamse Sinterklaas wijdt Holiday season in bij Apple
Sluiten