Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 22 november 2012

450 Mb/s WiFi verstopt in nieuwe Mac mini

Bij de introductie van de nieuwste Mac mini-generatie benadrukte Apple vooral de snelheidsverbeteringen die gehaald werden uit de nieuwe Ivy Bridge-processors, de sterkere grafische chip en de nieuwe Fusion Drive-optie. De nieuwe Mac mini blijkt echter ook op een ander punt veel sneller dan zijn voorganger al hult Apple zich erover in stilzwijgen.

De Franse site Macg.co heeft ontdekt dat de WiFi-antennes in de nieuwe Mac mini geüpdatet zijn waardoor theoretische snelheden van 450 megabit per seconde gehaald kunnen worden. Hiervoor is echter wel een nieuwe generatie WiFi-router nodig (en ja, de meest recente Airport Extreme en Time Capsule ondersteunen het).

De Mac mini is de eerste ‘budget’-computer van Apple die 450 Mb/s WiFi ondersteunt. De meest recente MacBook Air doet dit nog niet. De iMac en MacBook Pro ondersteunen de standaard al wel sinds 2011.

Reageer op artikel:
450 Mb/s WiFi verstopt in nieuwe Mac mini
Sluiten